8 травня, я мала змогу взяти участь в 2 етапі Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності, який відбувся на території Квасилівського професійного ліцею, де 10 учасників змагалися за звання “Кращий за професією “кухар’.

60060120_1564355457028828_1345120234540892160_n

 

Першим цікавим та захоплюючим кроком виявилась концертна програма, де кожен з учасників гідно представив себе та свій навчальний заклад. Далі учням було запропоновано пройти до аудиторії ,для виконання теоретичного туру ,де традиційно, конкурсантів чекали тести на перевірку професійно-теоретичних знань. Конкурс проводився у два тури: теоретичний і практичний. В практичній частині конкурсу учасники повинні були за відведений час 3 академічні години приготувати по 2 порції, таких страв ,як: «Філе куряче фаршироване сиром та ананасом» та «Яблука смажені в тісті». Кожен з учасників показав майстерність та проявили неабияку фантазію при виконанні завдань,які вразили членів журі. По-завершенню дня , усіх учасників нагородили дипломами, та цінними подарунками. Дякую (майстрам виробничого навчання) Табінській Н.Й., Кошельник Л.О., та викладачу спецдисциплін Яміловій Н.В., за допомогу і підтримку в підготовці до конкурсу. Такий захоплюючий день залишить слід та нові професійні досягнення кожному учаснику.
Учениця 33 групи Мовчан Катерина

60599941_1564355617028812_897834287271772160_n 60184635_1564355620362145_1871019880216526848_n