Конкурс фахової майстерності в Радивилівському професійному ліцеї
13-14 березня майбутні кухарі змагалися за звання «Кращий по професії «Кухар».
В конкурсі приймали учні другого та третього курсів групи №33 та групи № 4 : Губська Ангеліна, Свіщевська Богдана, Костик Марія, Кащишин Діана, Гринюк Андрій, Мовчан Катерина, Волошина Оксана, Гром’як Софія, Устичук Марія. Конкурс оцінювали журі в складі: Гуменюк Тамари Володимирівни – технолога ПП «Добра хлібина», Залужного Віктора Васильовича – заступника директора НВР ліцею, Остапюка Віктора Степановича – старшого майстра ліцею, Смірашевської Оксани Іванівни – майстра виробничого навчання.
Конкурс складався з двох турів : теоретичного та практичного. В рамках теоретичного туру учасники відповідали на запитання з предметів: «Технологія приготування їжі», «Устаткування підприємств харчування», «Організація виробництва», «Гігієна та санітарія». Найкращі результати отримали Гром’як Софія , Волошина Оксана, Гринюк Андрій. В практичній частині конкурсу учасники повинні були приготувати «Філе куряче фаршироване сиром та ананасом» та «Яблука смажені в тісті». Наші учні показали майстерність та проявили неабияку фантазію при виконанні завдань і вразили членів журі результатами. Переможцями конкурсу стали учениця групи № 4 Губська Ангеліна та учениця групи №33 Мовчан Катерина.
Дуже приємно, що на нашому конкурсі були присутні учні шкіл Радивилівського та Бродівського районів: Радивилівської школи №2, Немирівської школи та школи с. Шнирева Бродівського району. Наші гості мали змогу не тільки побачити як працюють наші професіонали, але й самим прийняти участь в майстер – класі по виготовленні виробів з дріжджового тіста, який провела для них майстер виробничого навчання Кошельник Лариса Олександрівна. І кожен з учнів мав змогу самостійно зробити весняного жайворонка з тіста.